top of page

Pedicure Behandelingen

PRIJSLIJST 2023


Pedicure

Controle / tussentijds check-up GRATIS

Voor als u tussen de 2 afspraken toch nog ergens last van heeft kunt u altijd voor een controle terugkomen, geheel gratis. Dit is de service van mijn salon zodat u goede resultaat heeft van uw behandeling.

Het kan ook zijn dat ik deze al zelf voor u inboek tijdens de behandeling voor extra controle-behandeling tussentijds van die likdoorn of ingroeiende nagel.


Nagels knippen € 19,50

een kleine behandeling van max. 15min. Knippen van de teennagels en verzorging nagelomgeving

Pedicure behandeling € 25,00

Knippen en verzorgen van de nagels, verwijderen van eelt en klachten zoals ingroeiende teennagels en/of likdoorns, behandeling van schimmelnagels en eventuele andere pijnlijke klachten. Natuurlijk eindigt ook deze behandeling met een voetcréme of indien nodig met een voet scrub.


SPA pedicure behandeling € 39,00

Naast een pedicure behandeling zullen uw voeten heerlijk verwend worden met o.a. een lotion, scrub en voetmasker. Een mix van speciale ingrediënten, natuurlijke extracten en essentiële oliën. De hydraterende stoffen verbeteren de vochtbalans in de huid waardoor deze zacht en soepel zal aanvoelen, en de verkoelende ingrediënten zijn een enorme oppepper bij vermoeide voeten.


Risico voet pedicure behandeling € 35,00

Pedicure behandeling met extra focus op de risicovoet zoals bijv. de reumatische voet. Vaak vergoedt door uw zorgverzekeraar.


Ingroeiende teennagel/ likdoorn behandeling € 12,50


Ingroeiende teennagel behandeling met beugel vanaf € 21,50

Eerst zal de behandeling bestaan uit het proberen vrij te maken van de nagelwal en drukvrij leggen ervan. Lukt dit echter niet naar behoren dan zal er gekozen worden voor een beugel of Spange die de nagelplaat gaat corrigeren.


Nagelprothese € 12,50

Dunne broze nagels, trauma nagels, nagelbeschadigingen kan ik d.m.v. acryl of gel rust geven en/of herstellen zodat de nagel mooier kan (uit)groeien.


Voet en onderbeen massage € 29,50


Paraffine voetpakking € 17,50

Uw voeten worden eerst gereinigd. Daarna worden uw voeten één voor één in het warme paraffine bad gedompeld. De paraffine stolt direct . De voeten worden daarnaar met plastic afgedekt. U gaat dan heerlijk met uw voeten in een badstoffen schoen. Om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen. De behandeling kan heerlijk tijdens uw manicure– en pedicure behandeling worden ingezet. Na dat de paraffine zo’n 15 minuten zijn werk heeft gedaan wordt de paraffine verwijderd en voelen uw voeten weer zijdezacht aan!


Lakken van de nagels € 7,50


Lakken van de nagels inclusief een gelsealer € 12,50


Gellak € 22,50


Gellak inclusief verwijderen € 24,00


Verwijderen product andere salon € 19,50


Bij combinatie behandelingen krijgt u 10% korting 


Like mijn facebook pagina en blijf zo op de hoogte van laatste nieuwtjes en beoordelingen van andere tevreden clienten.

bottom of page