top of page

Manicure

Prijslijst 2023HAND- EN NAGELVERZORGING


Nagels korter maken € 15,00

een kleine behandeling van max. 10min. Korter vijlen van de nagels


Manicure € 21,00

Onze handen zijn vaak het eerste contact waar we een indruk mee achterlaten. Omstandigheden zoals genetische aanleg, weer, werk of leefgewoonten hebben een directe invloed op de gezondheid van huid en nagels. Het is daarom geen overbodige luxe om ze af en toe een manicure te geven behandeling. Uw nagels en nagelriemen worden op en top verzorgd, de nagels worden netjes in vorm gevijld. Ter afsluiting handcréme en nagelriem olie.


SPA manicure behandeling € 37,50

Naast een manicure behandeling zullen uw handen heerlijk verwend worden met oa een lotion, scrub en masker. Een mix van speciale ingrediënten, natuurlijke extracten en essentiële oliën. De hydraterende stoffen verbeteren de vochtbalans in de huid waardoor deze zacht en soepel zal aanvoelen en de verkoelende ingrediënten zijn een enorme oppepper.


Paraffine handpakking € 17,50

Uw handen worden eerst gereinigd. Daarna worden uw handen één voor één in het warme paraffine bad gedompeld. De paraffine stolt direct . De handen worden daarnaar met plastic handschoenen afgedekt. U gaat dan heerlijk met uw handen in een badstoffen handschoen. Om zo de warmte te behouden. De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen. De behandeling kan heerlijk tijdens uw manicure– en pedicure behandeling worden ingezet. Na dat de paraffine zo’n 15 minuten zijn werk heeft gedaan wordt de paraffine verwijderd en voelen uw handen weer zijdezacht aan!


Lakken van de nagels € 7,50


Lakken van de nagels inclusief een gel topsealer € 12,50


Gellak € 22,50


Gellak inclusief verwijderen € 24,00


Verwijderen product andere salon € 19,50


Kunstnagels dmv acryl of gel

Wegens drukte en ‘tijd tekort’ zet ik op dit moment geen kunstnagels, dit zal pas halverwege dit jaar weer gaan gebeuren door mij of iemand anders.


Bij combinatie behandelingen krijgt u 10% korting 

Like mijn facebook pagina en blijf zo op de hoogte van laatste nieuwtjes en beoordelingen van andere tevreden clienten.

bottom of page